Enkele realisaties

webtexttoolWebtexttool for Joomla, een Joomla plugin die realtime SEO suggesties geeft van webtextool, gebruikmakend van AngularJS.

Zwangerschapsgym EnschedeZwangerschapsgym Enschede, een responsive Joomla site, gemaakt in samenwerking met Studiodas.

nihilNIHIL (Magento webshop). Hierbij zijn onder andere maatregelen genomen om de laadtijd te verkleinen, en is er een koppeling ingebouwd vanuit het voorraadbeheer (Mamut).

mad-rock-europeMad Rock Europe (Magento webshop)

kantoor-verschoorKantoor Verschoor boekmakers (WooCommerce webshop)

ketensamenwerkingenregieKetensamenwerking en Regie, een WordPress Multisite die een geheel vormt met drie andere sites (OptiTraf, Competentieleidraad & Frieslab), wat het beheer van deze sites vergemakkelijkt.

wavanWAVAN, naar een ontwerp van Studiodas. Hierbij is in een gewone WordPress-site een afgeschermd ledengedeelte ingebouwd waarin accreditaties kunnen worden bijgehouden. Ook is er een Google-Maps weergave van de leden. Deze combinatie resulteert in een hoog gebruiksgemak en lage kosten.

anders-kunstAnders Kunst, naar een ontwerp van Nathan Woud (een strakkere en responsive update van zijn oude site)

enklaar-advocatuurEnklaar Advocatuur, naar een ontwerp van Ontwerpbureau 10 (een drietalige, responsive WordPress-site)

paardentandarts-pinksterPaardentandarts Pinkster

tradities-in-overijsselTradities in Overijssel (een Drupal website), naar een ontwerp van Studiodas

klimwoordenboek-frans-en-engelsKlimwoordenboek Frans & Engels hierbij wordt op grote schermen de tekst weergegeven met de verhouding van de gulden snede, wordt gebruik gemaakt van ‘responsive columns’ en wordt met JavaScript een eenvoudige paginering gemaakt.

beroepsvizierBeroepsvizier (een responsive webdesign, met een mooie voorpagina), naar een ontwerp van Studiodas

oog-voor-talent-enschedeOog voor Talent (een site met geauthenticeerde video-toegang, gebaseerd op Joomla-authenticatie, met een custom-made streaming-module; later zijn de video’s vrij bereikbaar gemaakt)

cube-bouldergymCube Bouldergym

bdl-grouptravelBDL-Grouptravel

nour-eddine-jarramNour-Eddine Jarram

bbproductionsBBproductions

jongmacjongmac

TJoCTwente Journal of Communication, een WordPress site waarbij de categorie-weergave is aangepast om de geplaatste artikelen in een boomstructuur weer te geven. Door deze kleine aanpassing in WordPress te doen — in plaats van een groot CMS als Drupal — konden de kosten laag blijven.

eva-meijerEva Meijer, beeldend kunstenaar

roelofs-coachingRoelofs Coaching